Okejdå.. Ett inlägg till!

Bara ett till.. Hehe.

Ja vad ska man skriva. Kan inte sova pga sommarens alla heta partynätter som totalt vänt om dygnet för mig. Ska upp om bara ett par timmar, men min fina breda och nya säng ser inte alls frestande ut. Jag kan meddela från mr.Pbb att han har det toppen bra i heta Spanien och att han saknar mig enormt, såklart. Min hud är överfuktad, så det ligger liksom ett lager fett som liknar typ.. smör över hela mig. Men hellre det än torr. Håret mitt är så välborstat och jag har t.o.m plockat fram vad jag ska ha på mig för kläder imorgon(idag). Copo är omöjlig att få tag på, alla böcker är nedpackade samt alla sex&the city avsnitt. Dock ligger hela F.R.I.E.N.D.S-boxen här brevid mig och frestar lite.. Ja, vad ska man göra när allt är gjort. Kan inte ens fixa mina naglar något mer eftersom de är alldeles tunga av allt vårdande nagellack och nagelbands sörjor. Nej.. Det får fan bli friends nu. Orkar inte ringa och fråga om nån vill träffas eftersom jag har satt på mig siden-nattlinnet och hela ansiktet är täckt av en ansiktsmask.. Och faktiskt börjar jag bli lite trött nu. Nej! Nu blir det är cigg och sen hopp i säng med vänner.

ciao! NU ÅKER JAG/ miss. world

hejdå

hejdå sverige!
ses i medelhavet/miss world


pssst: Copo! Du får fan ta och skriva lite nu!

i hate you

Det är i "krissituationer" som man inser vilka som är ens riktiga vänner. Jag vet att jag har en riktigt riktig vän som jag aldrig tänker släppa taget om. Han heter Co. Nästan copo, men inte tjej. Haha.

En tjej är hon tve jag snacka om förr. Hatar henne!

Tve:
De blev ingen fika idag,
vi får ta de när du kommer hem? :) puss

Miss.World:
Visst

Tve:
När kommer du hem?

Miss. World:

Nästa måndag, skulle jag tro..

Tve:
Bra

(Miss. World:
Nej)

Vad fan vill hon mig? Har aldrig snackat med den där fjortisen förr. Blä Blä Blä

/miss world

Saknar mr. Pbb och copo enormt

Ja, som rubriken lyder så saknar jag mina två livskärlekar extremt. Idag har jag (nerkladdad i hawaiian tropic) solat mig sönder och samman, bara lite sådär för att inte behöva vara något annat än snyggast på stranden när jag imorgon badar i medelhavet. Yes sir. Nu lämnar även jag Sverige, såsom Copo och mr.Pbb. Jag har haft kontakt med Copo och hon lovde att inte bli FÖR brun. Just nu kollar jag på sex&the city movie i väntan på att mitt tevatten ska koka klart. imorgon bitti sätter jag mig i en taxi och kanske att jag skriver innan det. Kan dock inte lova något!

Idag hände något väldigt konstigt. Ir och hennes gamla vän fjortis-Tve som jag aldrig någonsin har pratat med tidigare tog kontakt med mig. De ställde tre frågor. Hur mår du, Vad gör du & Hur går det med mr.Pbb? Jag har aldrig tyckt om Ir eller Tve så jag ville egentligen svara : Fuck you, Fuck you and Fuck you. Men väluppfostrad som jag är svarade jag artigt och trevligt på frågorna och tom frågade hur det var med dom tillbaka. När dom fick höra om mitt förhållande med mr.Pbb så ville dom här två vidriga flickorna med fel färgton på pudret träffas. Men nej. Nej Nej Nej. Jag vet vad dom ville veta. Dom ville pumpa mig på fakta om mr.Pbb. Men nej. Här kanske jag kiss'n'tell men jag skulle aldrig, ALDRIG skvallra om mr.pbb med två tjejer som båda har haft honom i säng (ja, det förklarar ju hur bra vänner dom är) och jag tror ingen av dom riktigt kom över honom. Så nej. Ne, Ir&Tve. Jag tänker inte ringa när jag packat klart (som jag gjorde för ca två timmar sedan. Packningen bestod av 15 klänningar, 5 par shorts, 2 kjolar, 2 par högklackade skor, 5 bikinis och typ hundra linnen och t-shirts. Samt smink och hygien prylar, ipods,mobil,kamera&uppladdare. Och böcker.. Massvis med böcker.) och ja det är jättekul för mig att vi är tillsammans ni behöver inte upprepa det något mera och fuck you. Fuck fuck fuck you two.  Det är så jävla svårt att hitta riktiga tjejkompisar. Jag är så glad att jag har min copo. En tjej med stake.
Nej, återgå till att smörja in mig med doftande krämer och hälla upp mitt te i en stor, härlig kopp.  HA-HA säger jag till er som ska stanna i Sverige. Det varma vädret vänder nu era jävlar. Dock inte i det land jag ska till. Aahh härliga medelhav!

vad har jag gjort?

fan
/miss world

älskling

Sista dagen imorgon med älskling.

Idag var kanske sista gången jag prata med en annan älskling. Som har betytt mer för mig än något annat. Han vet det.

/miss world

Mr.Pbb är värd två av mina närmsta vänner

Jag har förlorat två av mina närmsta vänner pga mr.Pbb. Dom samtycker inte med mig om hur underbar han är utan hävdar motsatsen. Dom påstår att jag bara kommer bli sårad och säger saker som : "Hitta nåt nytt , (miss.world)! Varför testar du inte nån ny?" & "Jag är bara så besviken.. Allt du har sagt om honom!" Jag vet att jag har snackat en hel del bakom mr. Pbb's rygg och jag har inte bara sagt bra saker, om man säger så. Men jag är så himla kär! Jag är så kär att jag blir rädd. Jag är livrädd för att bli lämnad. Så har jag aldrig känt förut. Då har jag känt : Hm.. Det här var kul. Men när ska jag göra slut?
Jag har inte en tanke på att bryta med mr.PBB. Det vore som mitt egna självmord. Och självmord sysslar inte så glamourösa flickor som jag och copo med.

Angående copo. Hon har farit iväg på en resa med tre andra och kommer hem om en vecka. Hon åker inatt, vi får se om hon avger något adjö.

Någon som också åker snart är jag och Mr.Pbb. Mr pbb åker på natten till iövermorgon med hela killgänget ner till en villa i södra europa. Eftersom mr.Pbb är lika partykåt som jag är jag lite orolig. Men bara lite. Jag åker själv.. På måndag morgon med ett par vänner till mig. Det ska bli härligt att bättra på brännan ännu mer. Nu ska jag smörja in mig själv i min nya dyra kräm skickad från frankrike och sedan ska jag ut och träffa LE (se namnlista). Vi ses på arlanda /Miss World

haha ni förvänta er väl inte en hel bild?

 /miss world

All you need is love!

Hihi! Oh ja det har hänt en del. Men först ett big ? (huh) till Copo. DI? Är det den jag tror jag det är? Hon den där lilla, glappkäftade? För det andra: Nej copo, NEJ! Inte N igen, förfan. Han är ju snudd på bög.


Mr Pbb. Mr. Big. Mr.Right? Oh ja. Han är min mr. Right. Och jag är hans miss world. (och eran också, såklart)
Otippat? Ja! Oväntat? Nej!
Det är så rätt som det kan bli. Mr. Pbb + Ms. World = Så rätt som det kan bli! Kan det bli så att ms. World blir Mrs World-Pbb? Nja.. Det kanske vi ska vänta med.. hehe. Jag känner hur jag flummar runt nu bara. Men folk! Nu.. Snart.. Ska jag lägga upp första ledtråden till vem jag (miss. world) kan vara. En bild. Hihi, är det inte spännande? Det tycker jag!  Kanske kommer ni avslöja min identitet på en gång.. Haha, nej, nu ska du inte vara orolig Copo. Jag tror inte ens du skulle se att det var jag. puss på er alla. nu ska jag ladda upp bilden, och sen gå och träffa drömprinsen: mr. pbb
/miss world

I want it this way

Vilken terrible uppdatering vi har åstadkommit. Smisk på oss.
Det har hänt rätt mycket sedan sist, inte sant, MW? (Nicka på huvudet nu. Såja. Duktig flicka.)
Men eftersom det mest handlar om MW och Mr.pbb så överlåter jag berättandet till henne. Skriv när du ser det här, bastard! Hihi.
Vad händer nu? Jo, kläderna är på och snart ska jag lägga en litenliten makeup. Sedan ska jag ut på äventyr! Med en viss DI. Lite otippat kan tänkas, men jag kör bara.

För er som följt med ett tag vet att N var en great, big love för mig i tidig ålder. Vet ni vad? Han har utvecklats -åt rätt håll. Jag såg en bild för några dagar sedan. Coulda woulda shoulda. Nej då. Jag ska inte. Men kanske en alternativ kompis? Han är ju sådär jättesnäll. En liten pussy. Då får jag bestämma. "I want it this way, I want it that way" Och han kommer bara nicka lite osäkert och svara: Hehe. Okej..Eller?
Hahaha. Yeah right.

Jag tycker att ni är jättefina. Glöm inte det. Söta, rara och alldeles jävla undebrara!
Puss och kram vi ses på stan, don't we?
/C

Havsbad i Sverige och dess konsekvenser

Ja jävlar vilket röj det var på skärgården.. Oförglömliga äventyr med oförglömliga personer. Jag är helt utpumpad nu.
Därmed basta. Jag återkommer när hälsan är på topp igen. Några kalla bad för mycket, förstår ni.
/C

Namnlista (och förklaringar)

Miss World/MW: Ena skribenten för bloggen. Bor i Stockholm och är FANTASTISK på alla sätt och vis. Henne kan du hitta på just de hetaste festerna. För en riktig partypingla, det är hon.
Cosmopolitan(copo): Ena skribenten för bloggen. Bor i Stockholm och är perfekt på alla vis. Hon är lite sportig sådär men älskar god mat och god sprit. Hon dyker bara upp på de mest exklusiva tillställningarna, för hon är inte den som slösar sin tid. Hon är en riktig posh-spice.

N: Cosmopolitans bland de första riktiga kärlekar.
Slem/LKAL: Miss World's ex.
Mr.Pbb: Miss World's första riktiga kärlek (och ex). Bästavän till Slem (se en rad upp)
Fröken Piff: Kompis till copo&miss world. Inte alltid lika uppskattad. 
Fröken Puff: "Kompis" till copo&miss world. Hatade och föraktad. 
Fröken Tutt: Kompis till miss world. En riktig jobbig, storbystad typ.
Tr: Kille som dök upp på en fest en gång. En liten crush för Cosmopolitan, haha, och en nutida vän till Miss. World.
Rabbit: Manlig vän till Miss World.
Kev: Kille som hade en crush på miss world under en kort tid.
A-killen: En söt kille som Cosmopolitan hade en crush på under sommaren 2007.
Kall: Slem(se längre upp)s kompis. (kille)
Rolle: Vän till Kall (se en rad upp) som miss. world hade en kort crush på.
LLN: Nära vän till Cosmopolitan.
Gren/LL: Bästavän till cosmopolitan&missworld
Lio: Föredetta bästavän till cosmopolitan&miss world.
Nuttutt: Föredetta bästavän till cosmopoltan&miss world
Angie: Vän till cosmopolitan&miss world
O: Vän till miss world
Mx: Vän till miss world och bästavän till Mr.Pbb (se över)
HL: Nära vän till miss world.
Le: En vän till miss world&copo som de träffade på en resa på en ö.
Ir: (föredetta?) vän till cosmopolitan.
LH: En kärlek till Cosmopolitan vinter/våren/(Sommaren?) 2008
Loop: Bästavän till LH(se raden över). Miss World har haft en crush på honom sedan hon bara var 12 år.
BT: Vän till Cosmopolitan.
Ax: En kille miss world höll på med.
J: En kille som miss world höll på med.


(fortsättning kommer)

party party

HL har fest imorgon. Jag har införskaffat en vinare till mig själv och jag är taggtaggtaggad. Mest för att mr.PBB kommer att vara där. Fan vad jag är nervös..

Det var helt otroligt härligt i skärgården och när jag och copo kom hem idag insåg jag hur jävla bruna vi hade blivit. Det var rödvin, båt, sol, bio, snygga killar, hög musik, cigg och tennis. Precis som det ska vara. Vi spenderade mesta dagarna med en speciell kille som oss ligger varmt om hjärtat. Han har blivit en riktig hunk nu på senare dagar.. Nått för nån av er tjejer? Gillar ni Björn Gustavsson är det här verkligen någon för er! Nej. Nu ska jag ringa slem och sen ska jag nog hoppa i säng för jag ska jobba imorgon. Ja, ni hörde rätt. JAG ska jobba. Men vafan. Det är självkart ett glamouröst jobb. Har man föräldrar med feta kontakter, så har man. //miss world


Väskan är packad and I'm ready to go

Hejdå mina kära medmänniskor. Sup med måtta och sakna oss inte allt för mycket!
Vi ses om några dagar. Vi ska tänka på er hela tiden! (Eller, i alla fall lite då&då)
Puss puss puss puss puss hångel hångel hångel på er alla, ha det underbart!

vad fan vill han?



/miss world


aldrig mer

Ja, det var från mr.pbb jag fick det.


miss world: Jag ångrar att vi gjorde det.
mr.pbb: Av den anledningen eller nått annat?
miss world: både och.
mr.pbb: det ska du göra.
miss world: va?
mr.pbb: ...
mr.pbb: nu kommer F. hejdå

(mr.pbb has signed out) 

mobilhelvete

mr pbb ringde mig. Jag blev så nervös att jag tappa mobilen i golvet. Nu är den sönder och jag kan inte svara när han ringer igen igen och igen.. helvete
/miss world

svar till copo

Nej, det gjorde jag inte. Var fullt upptagen med att fundera över vad som pågår innanför mina trosor..
Btw: fuck you som inte följer med på nattens fest. Jag sparar flaskan vin till imorgon alltså. Och har inte du kvar lite cigg? Mina är slut slut slut.. Känner hur mina fingrar darrar av beroende.. Dock skulle jag kunna köpa innan vi går på båten imorgon. Och du! Vi tar en tidigare båt. Good bye
/miss world , lika fantastisk som vanligt.. fast med en smärre infektion

Vi kommer att sakna er allihopa, hehe

Imorgon. Då gäller det! Ska bli fantastiskt roligt och underbart! Vi ska bli ännu brunare, ännu gladare i hatten och ännu lyckligare. För lyckan är min när jag får umgås med de bästa människorna som finns på jorden! Tjohejsvejs!
Ska äta middag nu, är galet hungrig. Skriver senare!

Pst MW: Du verkade inte fatta budskapet jag langade via telefon idag. Innan mitt mystiska "Ciao", you know. Jag syftade på både dricka och pinnar. Cider funkar alldeles utmärkt också! Puss

/C


Trapped at home

Jag är bakis. Jag är bakis. Jag är bakis. Jag har en flaska rött i min väska. Jag är bakis. Jag är inlåst hemma pga regnet.
Men snart ska det till att supas lite mera! Imorgon ska jag och copo till skärgården och supa järnet där. Det känns som om jag kommer ha en rejäl suparvecka. Jag och copo bestulade oss för att låta bli att följa med stockholmsveckan efter alex schulman's otroliga dissning av den. Alexs ord är min lag. Men nu kära vänner ska jag berätta om er om min otroliga baksmälla i natt.

Jag vaknade upp i en soffa hos min kära granne. Sminket hade runnit av och var precis överallt. På soffkuddarna, på mitt bröst, över hela ögonlocken. Där låg jag ett tag och väntade på att det skulle sluta snurra och att en obehaglig huvudvärk skulle komma. Och det gjorde det. Då resta jag mig upp från den ganska obehagliga soffan och gick (eller typ, rullade fram) genom lägenheten till dörren. Det var helt mörkt i hela lägenheten men jag kunde ändå ana tomma öl&ciderburkar, flaskor och krossade glas. Jag gick hem. Hela vägen över gatan. Stockholm låg tyst, fast hela mitt huvud dunkade.
Jag kom hem, la mig i min säng och skulle just somna med min huvudvärk då min mobil pep. Då träffade en annan ångest mig rakt i skallen. Jag fick beskedet att jag antagligen hade blivit smittad av en könsjukdom. JAG! En könssjukdom. Det går inte. Men å jo. Även den bästa kan bli smittad.

hehehe

Jag är full.. mycket full. jag ser alltid suddigt men jhag skirvier ändå. det här är till copo: JAG ÄLSKAR DIG!
idag har jag strulat me d en kille som var söt, men jag kommer nog aldrig skriva om honom här i bloggen igen så jag ger honom iunget smeknamn. festern spåra ur så jag gick hem. men dnu ska jag till min granne. hon är jöttesnäll. hon får heta kaninen, hahaha copo kommer fröstå!
det var föresten jtätekul på festen. juag har dansatr så mycket att jag ahr ont i fötterna och jag har druckit lite för mycket moët.. shot asså. hejdå

det här är en konversation memllan mig och en ganska gullig kille som har varit väldigt på nu på senaste tiden. men jag har äntligen vågat langa dissen., Detta är en del av vår konversation, titta vad jag kan fixa&trixa äben fast jag är lull lull lullig
ska svoa mycket imogorn, är ensam ehmma då. ska bli sköööööööönt,

//

kan inte låta bli

1. Han är inte bra för mig.
2. Han är inte bra för någon.
3. Han har blivit helt otroligt ful.
4. Han är kär i någon annan.
5. Han ljuger.
6. Han baktalar alla som finns att baktala.

1. Jag kan inte sluta tänka på honom.
2. Jag kan inte sluta tänka på honom.
3. Jag kan inte sluta tänka på honom.
4. Jag kan inte sluta tänka på honom.
5. Jag kan inte sluta tänka på honom.
6. Jag kan inte sluta tänka på honom

Okej, jag måste erkänna en sak. Om du inte har någon lust att läsa om känslor och sådant trams så sluta genast.
Idag på ett ställe jag aldrig någonsin varit på förut under mitt lilla träningspass satte jag mig när på marken och började gråta. Det var helt öde och jag lyssnade på en fin låt. Jag vill inte tänka mer på honom nu. Jag har varken tid eller ork att tänka mer på honom längre. Så hur i helvete kommer det sig att han ändå tar så otroligt mycket plats när han inte är närvarande? Som om han satt bredvid mig och kunde läsa mina tankar. Men jag vill inte få någon tröst av honom, jag vet att han suger på sådant. Och jag vill inte höra något av honom. Jag vill bara glömma allt. Så varför kan jag inte?

Jag måste ut i världen och träffa nya killar med fina rumpor. (Ja, det är något med butts alltså.)

/C

en sak till!

Jo, och en sak till. När hela familjen + systers äckliga vänner åkte hem från landet idag så stannade vi till för att köpa lite provianter. Så fort vi gick in så gick jag för att köpa en cola och sedan gick jag och valde ut ett x antal tidningar innehållandes mode och skvaller. Jag blev snart tillsagd att be snorungarna komma till kassan. Jag hittade dom vid godiset. Efter en stunds diskuterande om livet (eller tjafs mellan mig och min syster) och beundrande av min systers väns skor så tittade jag upp från skoriket och mötte en väldigt, väääldigt snygg killes blick. Han var kanske inte min stil direkt, men denna snygghet hade inga gränser. Det blev genast mycket intressantare att vara på landet och jag ska snart tjata med mig copo så även hon får skåda denna skönhet.
//miss world

dance to the house

Klänning, smycken, smink och högklackat på! Nu är det paaaaaaaaaaaarty! Jag skriver när jag kommer hem och berättar om mina erövringar. heheh

btw så höll jag på att skriva ett blogg inlägg från mobilen när jag var på landet, men på någotvis gick det ej att publicera. I det inlägget stod det: Jag har nu kommit på varför jag fortfarande tänker på mr.Pbb. Det kom jag på när jag satt i bilen och lyssna på gammal dunkadunka-musik. Jag kan inte släppa honom för jag inte vill släppa min gamla fjortis-partytid! Jag ville liksom ha en souvernir från den tiden och i detta fall, en mänsklig sådan.

















/miss world

tänk om jag går vilse!

Nej vet ni vad. Medan min kompanjon njuter av sommarens härligheter ska jag själv dra ut och träna. Missförstå mig rätt. Jag älskar mat mer än något annat. Denna sommar har det för ovanlighetens skull lett till inte så roliga konsekvenser. Yes, alltså börjar jag från och med nu med mitt friska och hälsosamma jag!
Vi får se om jag kan hålla detta i mer än en dag. Den som lever får veta.

Jag planerar att bli biff. Såhär biff:


/Mrs. Schwarzenegger (Copo)


sms

En liten hälsning från MW bara. Avundsjuka? You should be. Jag är i alla fall. Morr och fräs, snyggingar.

Miss world:
Jag är på landet. Det är helt fantastiskt. Jag solar just på bryggan och har just sett assnygg kille. Det är verkligen underbart! Jag kan inte beskriva.





Wine and women

Alltså, ni som inte har sett den här filmen vet inte vad ni går miste om. Brittisk accent är så otroligt snyggt att jag blir knäsvag. Alfie är nog också en stor del till min knäsvaghet. I mean. Titta på honom! Lyssna på honom! Nämn något som inte är snyggt? Desire.

/C

"jag ska sola tills jag får cancer" citat från mig själv

Hahaha! Jag skratta i typ fem minuter när jag läste copo's förra inlägg. Betyder det att det är jag eller hon som har dålig humor? Idag ska jag i alla fall till landet, enbart för att solasolasola och dekorera mitt rum där. Sedan ska jag ta min båt till vaxholm och meet some old friends och sen kära vänner får vi se vad framtiden kan bjuda på. Någon som jag är sugen på att träffa är Ax. Jag drömde om honom i natt och jag har en grej för att drömma våta drömmar om personer som jag slumpvis träffar dagen efter. Dock så var mr.Pbb också med i drömmen, men det förtränger vi nu. Så! Nu har jag på mig bikini, chinos och brillor. I med mp3'n så drar jag. Jag ska bli så sjuuuukt brun.

Hon är så jävla tråkig bara

Söndag morgon och jag är redan uppe! Fantastiskt bra av mig.
Vad tycker ni om headern vi fixade ihop igår runt tvåtiden på natten, only for you. Och för oss själva förstås. Det är ju ännu roligare att skriva på en snygg blogg. Fast ärligt talat är bloggen ett av dom (nej, jag kan fortfarande inte använda de och dem) få ställena där utséendet faktiskt inte spelar sådan där jättestor roll. Men lite ändå, kan man ju tycka.

Ang. MW's inlägg about the Looploop så är han faktiskt inte sådär jävla snygg som hon får honom att framstå som. Tycker jag. Men egentligen: vad vet jag? Jag blev fan kär i ett ägg så jag kanske inte är bäst på att döma. Men han, Loop, ser ganska vanlig ut egentligen. Jag tror att MW mest gillar honom för att han har lite rockstar-feeling över hela sig, fastän han är jämnårig med oss båda två. Jag riktigt hoppas att han leker lite med LH's bästa tjejkompis. Visserligen känns det hemskt att säga men jag gillar verkligen inte henne. Har aldrig gjort, och kommer förmodligen aldrig att göra.
Nu ska jag beskriva henne:
Hon är sådär jättejättesöt så att man bara stör sig. Supersöt näsa n' stuff. Hon är lika snäll som Bamse och har fan ingen attityd. Kommer inte med några egna skämt eller för ett samtal på bra sätt. Jag citerar MW som för några dagar sedan sade: Hon är...hon är luft! Hon syns inte, men hon är med. Och hon gör inget fel så att man kan störa sig på henne.
Det stämmer mycket väl. Hon gör inget. Hur tråkigt är inte det? Att alltid bara follow the flow. Men som sagt, hon är varken trevlig eller otrevlig. Hon är varken cool eller totalt supernördig. (Läs: Jag är waaay much cooler)
Hon är bara så jävla tråkig.


/Copo.
När jag tänker på henne blir jag som denna figur. And I don't mind.


Svar på fråga

Vi har fått en fråga om vem Loop är och det ska jag med glädje förtälja för er. Loop är en kille som jag och copo (oj där var jag nära att skriva ditt riktiga namn) har delat en massa med. Vi har delat flaska, cigg, täcke, jacka och till och med korridor med denna gosse. Och han är vad man kan kalla: en riktig hunk. Han har ruffsigt hår, just like copo gillar, ganska snygg klädstil, lyssnar på extremt bra musik, exakt vad jag själv gillar och är allmänt snyggsnyggsnygg. Han får tjejer att falla handlösa till marken med bara en blick. Han drar en till sig med ett ord och trosorna av en med en mening. Och det är typ allt. För hans personlighet är väl kanske inte den roligaste, men jag hade lätt inte bangat på en omgång med honom igen. Jag vill bara förtydliga IGEN-et.. Inte för att skryta meeen.. Jag säger det bara en gång till : Igen.
/miss world

Kontaktannons

Okej, vet ni vad. Min brors kompis köpte cigg till mig idag. Underbart! Behövde inte betala ett öre och mw fuckade up mitt anti-rökande igår. Well fuck you. Och tack till kompisen. Hehe.

Jag sitter fortfarande och klurar på gårdagens fråga. Vore det dumt att bli vän med LH? Kan verkligen inte komma på ett bra svar på den frågan. Och jag vet inte helt säkert om jag vågar, eller, om jag borde ta mig in i något som jag snart kommit loss ur? För ja, jag är extremt trött på att ständigt behöva grubbla över saker som redan är gjorda. Gjort är gjort liksom. Men när fan ska jag hitta killen som är lika fabulous som mig själv? Jag menar. Sen när blev det så otroligt svårt? Vart försvann all the good ones?
Om du, ja, just DU, har någon aning, var vänlig ta kontakt med mig.
 
/C


sms

sms mellan copo&miss world

Cosmopolitan:
Men har du hört något från (mr.pbb)? Vet han att du vet?

Miss World:
Nej. Han vet inte ens att jag lever. Dock vet jag att han lever, lite för mycket..

Cosmopolitan:
Skir i honom, han är en jävla äcklig tönt som inte tål att bli kallad retard. Han är förjävla töntig. Kör på (Ax). Han är snygg.

Jag förstår inte hur det här kunde hända mig! Det har alltid varit jag som är hjärtekrossaren. Och SÅ het är han faktiskt inte. Men tacka gud (eller nån) att jag har min copo. Vet inte vad jag hade gjort utan henne.




Myskväll med mysig(a) person(er)

Idag så har jag varit ute och seglat lite = solat. Det har varit en härlig, solig dag som blev ännu härligare när det trollades fram skumpa på skutan.
Ikväll har det hållts myskväll hos en nära vän till mig. Det var mysigt, det är ju därför det kallas myskväll? Särskilt mysig var en person som vi härmed kan kalla Ax.
En sak jag jag fick reda på idag, som inte var lika mysig, var att killen som jag alltid kommer älska (ni vet. Mr. Pbb) har slagit till igen. Strulat till det med hans ex som jag tänker kalla mutta härmed. För faktiskt så är hon inget annat än en stor mutta. Dock en mycket talande mutta, och dom är ju sällsynta så det är klart mr.Pbb vill ha henne. Ja, för alla dom som vill ha en mutta som man både kan stoppa kuken i och som underhåller en tills man spyr kan ju räcka upp en hand! Okej, ta ner händerna nu.

Ljuva livet, darling

Inget vidare glassigt väder idag heller. Synd är det, men ingen värre skada skedd eftersom både jag och mw sticker på utomlandsresor strax! Det betyder först och främst en sak: solbränna. Och såklart mat, dricka, havsbad, snygga killar. Och så vidare. Men det är ett tag kvar till dess.

Innan det ska jag hinna:
-Åka till tre kompisars landställen.
-Åka till mitt eget landställe med två vänner.
-Festa helt galet hårt tills solen går upp på skärgården.
-Kanske försöka bli vän med LH, man kan aldrig få för många vänner, right? (Även fast det i detta fall är en dålig idé, jag vet inte riktigt.)
-Njuta av sommarens alla brunbrända pojkar med lite för ruffsigt hår och söta ögon.
-Dra till mitt och mw's hemliga badställe som vi hittade förra året. Om vi nu kommer ihåg vägen så att säga.
-Träffa BT som jag inte sett sedan i höstas, eller något. Vi var best mates i lågstadiet och blir oslagbara när vi väl träffas!

Tror det var allt för stunden. Later!

Det är något med sånt här hår. I'm just sayin'.


/C

Smoking kills

Nä fy vilken stil, MW! Jag som inte alls känt mig sugen på hela dagen blev plötsligt desperat efter en cancerpinne.
Not good. Elaking där. Men visst är det oerhört frestande när man tittar på till exempel satc eller när det är en varm sommarnatt och man är med sina två bästa vänner? Nej nej nej. Nu sova jag ska.

/Trött C

förtydling!

Jag vill bara förtydliga copo's förra inlägg: Loop är så sjukt snygg. SÅ sjukt snygg. Mer än sjukt snygg! Ja, vi behöver ett nytt vokabulär för att kunna förklara hur snygg Loop är. Så snygg är han. Bara så att ni vet.


/MW

Sleep tight

Jag är trött i huvudet. Och snart ska jag sova. Snart.
Men jag kan inte sluta tänka, för jag tänker så otroligt mycket vid den här tiden på kvällen. Min hjärna är helt överbelastad och jag måste återigen ställa mig frågan: Vad gör man om man har varit kär i någon och det är över men man efter mer än en månad fortfarande tänker lika mycket på personen? Vad fan gör man då? Om man fortfarande hoppas lite fastän man vet att aldrig, aldrig? Vi är som katten och råttan. Helt omöjliga ihop. Det är så sjukt det här att jag inte vet vad jag ska säga. Eller göra. Jag tror inte det finns något för att göra saken bättre. Man skulle ju kunna försöka på att vara vänner, men jag vill inte hamna i all drama som redan finns.
Jag gillar (och det är inte med stolthet som jag erkänner det) LH, LH gillar sin bästa tjejkompis, hans bästa tjejkompis gillar Loop som är LH's bästa killkompis. Och vem Loop gillar är okänt. Förmodligen ingen eftersom han inte behöver gilla någon för att get laid, if you know what I mean. Ja, så ytligt kan det vara.
Så tillbaka till frågan. Vad gör man? Vad fan gör man?

Som tur är så har jag faktiskt en reserv in case of emergency. Och detta, det är ett coe.
Det är något med brunt, lockigt hår, inte sant?


/C

i'm really screwed up

Jag förstår inte? Hela jag är som fylld med frustrerande fjärilar. Så här har jag inte känt sedan jag gick i sexan och var kär i en kille som hade långt brunt hår och glest mellan tänderna. Vad ska jag göra? Svar: Röka

Sovgott

Jag tror jag har feber. Jag gjorde rätt i att stanna hemma ikväll. För jag har feber. Och när man har feber, då stannar man hemma, right?
När jag har feber kan jag inte sova. Jag kan heller inte sova när jag tänker på en viss person: mr.PBB. Jag förstår inte varför jag har blivit så besatt av honom på så kort tid? Kanske var det för det som hände för ca 48 timmar sedan? För 48 timmar sedan så gick jag med honom hem till en av mina bästa vänner LL. Vi höll varandra i handen och även om det inte kändes så märkvärdigt då, så är det något jag sent kommer glömma. Du i dina chinos och jag i mina tighta jeans. Det var en ganska kylig kväll i förrigår. Men du gjorde den varmare. Du gör min varmare. Och det jobbiga med att skriva detta är att jag VET att du just nu sitter med någon annan i ditt knä och har inte en tanke på mig i raggsockor,mjukisar och en te-kopp i högsta hugg. Du är du. Och du är impulsiv och du bryr dig inte om så mycket annat än dig själv och du är målinriktad och du är underbar och fan vad jag vill ha dig. Jag sitter här bland Louis Vuitton, chanel, gucci & guess och vill ha dig, DIG. Jag skulle kunna sälja fan alla mina märkes grejer för att få dig i stundens hetta. Och jag vet vad Copo tänker just nu. Att det här är typiskt mig, för fan vad typiskt mig det är. Jag vill ha det som är oåtkomligt, men jag är för stolt för att kämpa. Så därför sitter jag har med min kopp te, värkande hals och musik på högsta volym. Och om du skulle messa så skulle jag svara så kyligt som möjligt, för att indikera att jag inte bryr mig. För varför ska jag bry mig? Det var en evighet sen vi höll på. Eller 48 timmar.. But who's counting?

miss world

hemmakväll

Det är helt otroligt. Jag ringde HL nyss och avbokade vår date.(nej, jag är inte lesbisk. Date är bara ett uttryck som jag använder istället för "att träffas". Date känns lite mera.. Retro) Ikväll ska jag vara hemma. Sorry girl! Men min hals sviker mig och jag har nyss fått nys om en hothothot fest som ska hållas i helgen och det vore socialt självmord att missa den. Så jag laddar upp. Ladda upp för miss. World är att jag stanna hemma och bli frisk. För miss. World är aldrig frisk. Jag har alltid ont i halsen eller i benet eller i huvudet. Varför? Jo. För jag tar aldrig tid till mig att bli frisk. Egentligen borde jag ha stannat hemma idag, men jag hade en date med Copo och det säger man ALDRIG nej till. Daten med Copo slutade med nya inköp och mättad mage, som vanligt. Och nu sitter jag här. Utan planer för kvällen (ovanligt ovanligt), iförd stor halsduk och rosa mjukisbyxor med en ipren smältandes i magen. Jag ska vara fit for fight på festen. Det ska jag. /missw

vad har hänt?

Okej, att skriva att "såå mycket har hänt" utan att berätta vad är ju som att låta julklapparna ligga framme så att man kan se dom tre veckor innan julafton. Plågeri, helt enkelt. Och sånt gillar vi ju inte, så jag kör som missw och skriver lite vad som faktiskt har hänt!

Vad som har hänt med mina kompisar:
Ja, som det redan är nämt bröt jag med en kompis som jag egentligen aldrig var riktigt nära med. Alltså ingen särskild ledsen min från mitt håll. Jag har också träffat några gamla vänner som jag inte träffat på år och dar, vilket var trevligt. Annars håller jag mig väl till mottot att bara lägga ner tid på de jag vill lägga ner tid på. Folk som jag känner att jag vill umgås med! Och så har jag lärt känna en del sköna människor via ett löfte jag gjort i sommar.
Och så den här tjejen som jag var riktigt bra kompis med i höstas, IR, som visade sig vara någon jag verkligen inte kunde lita på. That's it, tror jag.

Vad som har hänt med mitt kärleksliv:
Ojdå. Well, det var en gång den här pojken som raggade på den här flickan (jag) och de träffades för en kaffe och han var så gullig och osäker och hade haft en sån fin frisyr. Ägget kan vi kalla honom. För när han klippte sig var det inte en lika vacker syn. De träffades fler och fler gånger och allt verkade gå riktigt bra! Så fort flickan kände sig osäker sade hennes vänner "Du får inte bajsa på det här. (Ja, de använder sådant ovårdat språk ibland) Tänk på LH gulliga lilla röst!" Och där. Där var hon fast. Och när hon var så säker på att han var bra, att dom var bra, fick hon veta något som inte var lika bra. Han var kär. Jättekär! I sin bästa tjejkompis. (!!!!!!!)
Sex veckor av ilska mot denna pojken vid namn LH. Sex jävla veckor tog det innan den stackars, stackars flickan fick en ursäkt av LH face to face. Visserligen var det den finaste ursäkten hon någonsin hört, och visserligen dog hon inombords när han kramade henne. Men jag förstod då, det jag förnekat så länge. Det fanns ingen chans att vi skulle kunna räddas.
Värsta historian va? Men inte bara med det, gott folk! Det finns också en kändis. En kändis som jag stöter på lite här och var och alltid har ögonkontakt med. En kändis som jag trodde var A-killen. A-killen som jag såg förra sommaren och blev hopplöst kär i. Och den kändisen lade till mig på en community som vi kan kalla ansiktsboken. För den heter ju så, fast på engelska.

Vad som har hänt med mitt utseende:
Det har inte förändrats så himla mycket, tror jag. Kanske att jag sparat ut håret rätt mycket och att jag blivit kvitt en grå sak jag hade i munnen för ett år sen. Jag har skaffat brillor också. Och en jävla massa nya kläder. Men annars inget speciellt alls.

Think of the things we never did

Min pappa har köpt ny bil, ny båt, nytt hus. Min pappa tycker om att köpa nya saker. Gärna lite för dyra saker. Det har gått i arv. Jag älskar att köpa nya saker. iPhones, kläder, smink eller bara inrednings-stuffs. Det får mig gladare, starkare och lite bättre för ett tag. Samma sak är det när jag gör något nytt. Alltifrån att åka till ett nytt land till att pierca mig på en VÄLDIGT exotisk kroppsdel. Pengar är inga problem för mig. Dock är beroendet av att få det där ruset av de saker jag har nämnt ett problem som kan bli illa i framtiden då inte pappa betalar längre. Men vafan. Vi måste unna oss saker här i livet. Som min syster som hade shoppat med mamma och pappa idag. Jag kände en glädje för henne när hon bad mig komma ner och hjälpa till att bära upp några av hennes 8 kassar. Och sen var jag ju lite glad för att jag säkert kommer att få låna ett par av hennes nya kläder.  /miss world

ms World består

Jag är här. Jag är nu. Jag är äldre. Jag är mognare.

..Och jag är redo att skriva MER!
Sedan sist jag skrev (I februari) har det hänt en hel del. Nej, inte en hel del. Det har hänt en hel ocean av saker. Både jag och Copo har gråtit, skrattat,blivit frälsta(Eller nja. Den saken kan man diskutera), druckit,träffat nya människor,fått bra betyg och fått sommarlov. Nu är det sommarlov.

Vad som har hänt med mina kompisar: Jag och Copo har gjort oss av med hon som störde och hängde efter oss. Det var ett kallt krig emellan oss och henne ett tag, men nu verkar det vara lugnt. Vem orkar hänga upp sig på sånna saker? Jag är nu även bra BRA kompis med Slem som ska få ett nytt namn: LKAL. Hur? Jo, men killen insåg tillslut att det inte var nån idé att stalka mig. Det skulle ändå inte bli nått. Särskilt inte sen jag träffade mr.PBB. Jag har även brutit kontakten med de flesta av mina fest-polare. En vänskap kan inte vara uppbyggd på att man enbart kan lita på att hon/han håller i ens hår när man spyr, men inte kan hålla en hemlighet hemlig. Jag har dock inte övergett mitt festliv, nej. Det är ju JAG. Utan jag har bytt ut dom mot skönare, mer avslappnade personer som man kan både snacka och supa med. Jag känner mig nöjd med min vänskapskrets. För nån jag vet alltid stannar är min kära Copo. Då spelar inget annat nån roll.

Vad som har hänt med mitt kärleksliv: Ni minns mr.PBB. Killen som jag inte kunde erkänna att jag var kär i. Han tog mitt hjärta med språng. Vi var tillsammans ett par månader, men gick skilda vägar när vi insåg att vi ville olika saker och hade mer saker som skiljde oss än vad vi hade gemensamt. Han finns fortfarande i mitt hjärta och jag tror att jag finns i allafall i en liten del av hans.
Sen jag och mr.PBB broked up så har jag fått erfara en massa nya killar också, självklart. Det här med att vara deppig och sörja i flera år är inte min grej. I alla fall inte att sörja öppet så länge. Och jag har träffat(eller träffat och träffat. Den här killen har varit i min och Copo's närvaro i ca 6 år och i ca 5 av dom 6 åren har jag haft en "hemlig" crush på honom) en kille som är så snygg att jag blev knäsvag första gången jag fick ögonkontakt med honom. Och vad nu en Copo kommenterar om det här så kan jag säga till er alla på en gång: HON BLEV OCKSÅ HELT YR I PALLEN FÖRSTA GÅNGEN HON FICK ÖGONKONTAKT MED HONOM. Det var dock ett år sedan, nej, mer än ett år sedan. Nästan två!
En annan snygg pojke är en av mina och copo's gemensamma vänner Le's gelikar. Han är en riktig goding, han.

Vad som har hänt med mitt utseende: Man kan väl säga att jag bytte stil ganska radikalt under blogg-uppehållet. Vissa anser det vara posetivt, andra negativt och jag tycker bara det känns härligt. Och jag känner mig lika bea-utiful nu som jag gjorde då. 

Nu ska jag äta en godgod middag med min älskade familj och sedan träffa HL för lite skvaller updates, drinkar och klädbytningar. ciao /ms. World
 

Back on track..(crack)

Hohojaja!
Long time no see skulle vara en underdrift att säga med tanke på allt som hänt sedan sist jag skrev på denna blogg. Jävlar vad länge sedan det var någon av oss skrev. Och självklart inser jag nu att ni måste saknat våra charmiga rövar. Det har i alla fall jag gjort. Så nu börjar igen!
Jag har en massa trevliga och mindre trevliga saker att berätta för er, men jag berättar bara om ni är snälla. Jag citerar Samantha i Sex and the city: In our group we never kiss and tell. Men undantag för denna blogg. Det är ju de smaskiga detaljerna ni är intresserade av, det förstår till och med..jag!
Så, hit it? Hit it!

/C

RSS 2.0