Ta åt dig, förfan.

Jag får inte ihop det här. Hur kan du sitta och påstå att det är vi som har förstört våran relation, vi som har lämnat dig, vi som har varit oäkta och elaka? Du var den största delen till allas osäkra spel, och du vet det nog mycket väl. Jag vet att det säkert låter fel att lägga skulden på en enda person, men ur mitt perspektiv är det ingen annan som är skyldig till allt som har hänt. Vi som grupp var inte menade för varandra. För dom delar man mådde dåligt tog över delarna då man verkligen mådde bra.
Nu mår jag skitbra. Och jag är säker på vem jag är, vilka som jag vill leva med och vilka som är värda att lägga ner tid på. Du är inte en av dom. Och jag är inte ledsen för någonting som hänt. Det enda jag är ledsen över är att du har allvarliga fel i huvudet. Men det kan inte åtgärdas. Jag antar, att det helt enkelt är så du är. Stackare.
/C

Aktuellt

Till att börja med ska jag bara göra det klart att detta inlägg inte alls har något att göra med Aktuellt som visas på ettan, tvåan eller någon annan tråkig kanal. Så, nu var det sagt.

Raggning:
Att ragga kan vara riktigt kul. Ni skulle sett mig och miss i somras. Det var riktiga äventyr, må jag säga. Så många fula, söta, snälla och elaka vi gjorde lyckliga, när vi slösade med komplimanger! Ännu roligare är det nog att bli uppraggad. Fast det är helt beroende på hur personen är. För om det är en halvsjaskig kille som slänger ur sig: "Du är riktigt snygg." blir man lite äcklad och sprider ut: Han raggade på mig, fyfan!
Skulle fallet vara så att en skitsnygg kille skulle säga exakt samma mening skulle man bara tycka det var sött. Så ytligt är det. På internet är det alltid den förstnämnda sorten som aldrig skulle vågat gå fram i verkligheten, som skriver något sånt. In real life har dom sötaste, roligaste och charmigaste oftast modet att gå fram och säga något. Sånt gillas! Förstår ni inte det, nördar? Ta er i kragen och plocka fram Killen-som-alla-vill-ha, för jag är nästan övertygad om att ni har den kapaciteten. Det gäller att våga!
I somras när jag och miss.w var ute på våra vardagliga äventyr stötte vi på tre jävligt söta killar. Jag sade när dom kom gåendes mot vårat håll.
Jag: Jävlar, spana in killen i vit tröja och brunt hår! Fan vad söt.
Miss: Oh, men titta på han den blonda då! Pheeew.
Vet ni vad den blonda killen gör då? Han tar fram en megafon och säger, från andra sidan perrongen: Hej tjejer! Sedan ler han värsta tandkrämsreklamssmajlet! När de väl gått på tunnelbanan och satt sig ner tittar de på oss och den brunhåriga killen gör slängkyssar. Behöver jag säga att jag dog inombords?

Ögonkontakt:
Detta är verkligen något jag älskar. Det kan ibland räcka med riktigt intensiv ögonkontakt för att få mig på fall! Med tanke på A-killen. Först stod jag, med ögonen riktade mot scenen. Sedan när jag vände mig bakåt fick jag syn på verkligen världens snyggaste kille. Jag kunde knappast sluta stirra på honom och hans galet söta leénde. Jag kan fortfarande inte släppa det. Han tittade på mig, Han tittade på mig, Han tittade på mig!!!! Sedan dess har min idealkille fått den bilden, men jag söker fortfarande efter orginalet. Han var fan felfri.

Hur långt är man villig att gå?
Hur mycket skulle du kunna ändra på dig, för någon annans skull? Skulle du kunna byta livsstil helt och hållet? Är du villig att byta vänner, musikstil, fritidsintressen, hårfärg, klädstil? Är det så att dom som är lika till utseéndet och på insidan dras till varandra, eller är det tvärtom? Vad tycker personer som fått andra personer att ändra sig just för att dom är på ett speciellt vis. Tycker dom att det är smickrande? Tycker dom att det är fullständigt omoget och irriterande?
Frågorna är många. Nu ska jag dricka kaffe.

//C

Uttråkad, så vi kör på impuls!

Idag fick jag värsta paniken, när jag gick med några vänner ut på skolgården. Fyfan, va tråkigt allt är. Hela mitt liv är stabilt, om man bortser från ett antal stalkers. Men sånt är jag van vid. Jag var så uttråkad att jag fick den största impulsen i mitt liv: JAG SKA TATUERA MIG!
Så jag drog med mig Gren,Angie och Copo och bara gjorde det. Det gjorde ont. Inte mycket, men lite. Men nu har jag ett litet hjärta som kommer hänga med mig hela livet. Den är söt. Och jag hoppas jag inte kommer att ångra mig, men jag kan inte lova nått. Dock kan jag inte säga vart den sitter, eftersom det skulle avslöja min identitet. And that's my secret.
//miss


Ranking av stjärnorna

Nu har jag rankat mina egna stjärnor. Vem som är mest lättfotad. 1an är förstås mest.

10. LLN, hon verkar inte vara så intresserad av killar alls och ingen kommer innanför hennes brallor.

9.
COPO!!, hon kan när hon vill. Men eftersom hon är så kräsen så är det inte ofta hon vill. Killarna får köa lite för att få henne, för that's who she is.

8.
Eko, hon gör inte nått med nån bara sådär. Tjejen har stil och väljer sina byten med klass, så det så.

7.
Gren, inte ofta tjejen vågar gå tillräckligt nära för att ens kunna släppa till. Frågan är om hon hade varit lite modigare om hon hade då hamnat mycket högre upp på listan?

6.
Hun, hittar aldrig rätt tillfälle eller rätt kille, kanske dags att sluta vara så kräsen och just have some fun?

5
.miss. world!!!, Släpper till mycket när rätt grabb dyker upp och dissar när det är helt fel.

4.
NuttTutt, Tar tillfället i akt och gör saker som hon troligen inte kommer att ångra dagen efter eftersom hon inte ångrar mycket. Hon gör det bara, för det är sån hon är.

3.
Miss Piff, Vågar inte säga nej till killarna som raggar upp henne, om dom inte skulle förstöra hennes rykte totalt alltså. Som tur är så är det inte många som vågar ragga upp henne. Om det inte hade varit så hade miss. Piff haft det största slampryktet av alla, vid det här laget.

2.
Miss.Puff, miss. Puff säger aldrig nej till en omgång, men går därifrån med rakrygg. Står alltid för det hon har gjort. Och det är ju bra, men det blir väldigt mycket att stå för..

1.
Lio! Tjocka,spinkiga. Långa, korta. Emo, Brats. Heta, riktigt jävla fula. Lio sitter i allas knän och kuttrar förtjust. Stackars pojkvännen. Ingen hämningar på den här tjejen. Sära på dom slanka benen går det lätt med och om ingen jagar henne blir hon fruktansvärt desperat och lägger ut en och annan bh-bild på internet för att få uppmärksamhet. Den enda tjejen av dom rankade som jag skulle kunna tänka mig skulle söka till playboy. Dock har hon ansiktet emot sig, men vafan. Det kan ju dom på fotograferingarna fixa. Jag tycker att Lio borde testa sig mot både det ena och det andra, om de rykten som går om henne (som hon själv spridit ut?) stämmer.

På kära Copos order

Just nu sitter jag i taxi hemifrån släkten. Jag mår lite illa av att skriva när jag åker samtidigt, men vad gör man inte när ens gulle-C vill att man ska uppdatera bloggen. Ja, veckan gick jävligt snabbt, men ack så underbart. Det har hänt en massa, och pga det så har jag inte hunnit uppdatera bloggen.

Veckans..
Bästa
: Det finns två saker på den här punkten;
1) Mitt och mr.PBB's sex-maraton, helt underbart såklart.
2) Alla söta och gulliga killar på festerna. Men bästa festen var i fredags, helt klart. Tack för den kvällen flickor och pojkar(mest pojkar)

Sämsta:
Att jag inte hunnit spendera så mycket tid med Copo och jag fick mens i slutet av veckan. FUCK

Coolaste:
Att jag ALLTID hamnar på samma fest som Slem-is. Usch och blä. Det är ganska coolt ändå hur man binds samman även fast man har gjort slut för en evighet sen. Och sen som Copo nämnde, alla som inte klär sig sm bunnys på halloween(även fast jag var en med öron)

Jobbigaste: Alla dessa fejk-fulla fjortisar som klänger på allt för gamla pojkar och försöker komma in på fester som inte alls har med dom att göra. Stackars, stackars er säger jag bara. Det är så hemskt hur de går runt och super bort sina liv allt för tidigt. Och sedan är det jobbigt hur man ser på sina föräldrar, dom sitter hemma på lördagar och äter ute på söndagar. That's their lifes. Det där komemr bli mitt liv. Snart, om bara några år är mina partydagar över. De dagar som jag verkligen älskar. I wanna be forever young. Det vill jag verkligen. Men snart är det dags att tänka på karriären, barnen, hus och make. Och kanske hund. Jag vill inte fastna i det träsket. Visst, jag vill ha barn. Men jag vill inte ha barn som kommer emellan mig och baren. Finns det några sånna barn? Finns det? Nej..

Snyggaste: Åh, tja.. Jag träffa på ett par hunkar i veckan, men den som leder ligan är från överklassen och hans namn.. Vi kan kalla honom Rolle. Han är skitsnyggig, om man bortser från skorna. Och sen alla snyggingar från den amerikanske serien Gossip Girl. Men den serien har väll ingen missat får jag hoppas?

Stilikon: Fan dig Copo som alltid ska ställa sånna frågor som jag inte kan svara på, Jag har ingen stiikon. Jag kör mitt egna race.

Tack för mig, nu är jag snart hemma och innan dess så ska jag köpa en chai latte. Det är faktiskt jävligtgott, när man har vant sig vid smaken.. Typ, gröt. /Miss. World

Utvärdering


Okejdå, kanske inte riktigt då det är den allra sista höstlovsdagen. Här är en utvärdering som är obligatorisk för oss baktalare. Observera, Miss, obligatorisk.

Veckans..
Bästa
: All ledighet, det finns fan inget bättre.

Sämsta:
Att lovet gick lika snabbt som en helg. Usch och fy.

Coolaste:
De som vågar klä ut sig till något rikigt roligt under halloween-tiden. Sticka ut ur mängden playboybunnys och tappra, men ack så desperata försök på att vara sexiga.

Jobbigaste: Kalla mig barnhatare, ja, gör det, men usch vad jobbigt det är med alla småglin som gör en döv veckan ut när dom för fulla muggar skriker: BUS ELLR GODIS? Va? Vad vare du sa, sa du? Kuk eller horis?

Snyggaste: Om det inte vore för den lilla ålderskillnaden det är emellan oss skulle jag nog inte banga. För det är klart jag skulle få honom om jag ville. ;) Yes, jag talar om J to the ude Law.

Stilikon: Jag säger då det, Sienna Miller, alla jävla gånger.


/C

RSS 2.0