Ranking av stjärnorna

Nu har jag rankat mina egna stjärnor. Vem som är mest lättfotad. 1an är förstås mest.

10. LLN, hon verkar inte vara så intresserad av killar alls och ingen kommer innanför hennes brallor.

9.
COPO!!, hon kan när hon vill. Men eftersom hon är så kräsen så är det inte ofta hon vill. Killarna får köa lite för att få henne, för that's who she is.

8.
Eko, hon gör inte nått med nån bara sådär. Tjejen har stil och väljer sina byten med klass, så det så.

7.
Gren, inte ofta tjejen vågar gå tillräckligt nära för att ens kunna släppa till. Frågan är om hon hade varit lite modigare om hon hade då hamnat mycket högre upp på listan?

6.
Hun, hittar aldrig rätt tillfälle eller rätt kille, kanske dags att sluta vara så kräsen och just have some fun?

5
.miss. world!!!, Släpper till mycket när rätt grabb dyker upp och dissar när det är helt fel.

4.
NuttTutt, Tar tillfället i akt och gör saker som hon troligen inte kommer att ångra dagen efter eftersom hon inte ångrar mycket. Hon gör det bara, för det är sån hon är.

3.
Miss Piff, Vågar inte säga nej till killarna som raggar upp henne, om dom inte skulle förstöra hennes rykte totalt alltså. Som tur är så är det inte många som vågar ragga upp henne. Om det inte hade varit så hade miss. Piff haft det största slampryktet av alla, vid det här laget.

2.
Miss.Puff, miss. Puff säger aldrig nej till en omgång, men går därifrån med rakrygg. Står alltid för det hon har gjort. Och det är ju bra, men det blir väldigt mycket att stå för..

1.
Lio! Tjocka,spinkiga. Långa, korta. Emo, Brats. Heta, riktigt jävla fula. Lio sitter i allas knän och kuttrar förtjust. Stackars pojkvännen. Ingen hämningar på den här tjejen. Sära på dom slanka benen går det lätt med och om ingen jagar henne blir hon fruktansvärt desperat och lägger ut en och annan bh-bild på internet för att få uppmärksamhet. Den enda tjejen av dom rankade som jag skulle kunna tänka mig skulle söka till playboy. Dock har hon ansiktet emot sig, men vafan. Det kan ju dom på fotograferingarna fixa. Jag tycker att Lio borde testa sig mot både det ena och det andra, om de rykten som går om henne (som hon själv spridit ut?) stämmer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0