Så ensamt på toppen

Har ni också varit med om att under en period när du aldrig har en lugn stund, utan är omringad av miljoner människor hela tiden, överallt känner ni er otroligt ensamma? Det gör jag.
Jag hade min mr.Pbb. Det var annorlunda sedan förra gången. Jag hade så jävla kul med honom nu, ingen prestige och han älskade mig. Inte den ytan jag förr höll upp för honom, inte miss. world, utan jag. Jag som finns bakom miss.world-masken. Jag skulle kunnat gifta mig med honom. Sedan träffade jag honom. På en fest i centrum. I en etage våning. Bland alkohol och dunkande musik. Träffade jag han som liknade den snyggaste killen jag någonsin sett, fast på ett lockigare, rikare sätt. Han var en kille som jag inte trodde jag någonsin skulle träffa. För jag visste vem han var. När jag mötte hans blick mindes jag alla ord jag läst om honom. När jag mötte hans blick mindes jag alla ord jag har sagt om honom. Självfallet visste han inte vem jag var, men skulle snart veta. Han fick mig osäker på mina andra förhållanden. Mitt&mr.Pbb's. Hur ska detta sluta? /miss.world

Mätt

För första gången på riktigt länge känner jag mig alldeles perfekt mätt på saker och ting här i livet.
Jag är mätt på killar.
Jag är mätt på fest.
Jag är mätt på dans.
Jag är mätt på vänner.
Jag är mätt på fritid.
Jag är mätt på mat.

Dessa två senaste veckor har varit så otroligt underbara. Jag kan inte beskriva det. Jag har spenderat tiden med att vara med helt fantastiska människor och igår stötte jag på en fantastiskt söt pojke. Vi kan härmed kalla honom för..Mr.Smile.
Hans leénde. Oh my god!
Och vet ni vem jag stötte på mer? Jo. Mr.N. Haha. Usch vad smaken förändras med åren, I'm just sayin'.
Ok. Trots Mr.Smile's perfektion när det gällde det yttre finns det ett litet tiny problem men det får vi ta någon annan dag.

Pluset med att arbete och skola drar igång snart är väl att man varje morgon kommer få en kik på denna godbit som pryder JC-reklam bilderna. Älskling då.


/C

bulle i ugnen?

bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen? bulle i ugnen?
miss world

080808

Jag hoppas att alla (och då menar jag alla er) digga dunket på stureplan inatt. Fan vilket röj! Idag diggar jag dunket i min skalle som jag fick efter många 80 kr-öl. Mindre röj! Jag vill passa på att tacka min bästaste vän. Han vet vem han är. Min absolut första kärlek. RF och IR och ja.. Tyvärr måste jag även tacka Tve.. Ni vet HON. Nu ska jag dra mig tillbaka, till landet. Ja, idag är en sån dag.
Drick lagom / miss World

BJ!

Åh vad underbart jag har haft det! Dricka, mat, fina pojkar, ja fyfan vad roligt. Jag ska strax ut och luncha med SL. Det ska bli mycket trevligt.
Nu till en annan grej som jag kommit på. En kille.
Hans namn är BJ. Miss.world var så enormt kär i honom för många år sedan. Jag såg honom i stan för några dagar sedan. Och vet ni vad? Killen har ju blivit riktigt snygg på senare dagar. Jag menar. Hans kläder. Hans stil. Vad mycket man förändras egentligen.
Nu ska jag iväg. Ciao!

RSS 2.0