Sola, Bada, Ute och grilla

För att behålla den perfekta brännan jag fick i sommras under ett antal utomlandsresor så ska jag nu gå och sola solarium med miss. Piff. Tack och leverbröd /miss.

You know that you want me.

Baby, I can't hold it much longer.
It's getting stronger and stronger.
And when I get that feeling, I want sexual healing.

Come on guys, GIVE ME SOME LOVE!!!!!!

//desperato C


Plugga

Pluggtips: Gör situps i bara trosor, helst söta string. Mp3 på högsta volym och med boken i knät. Automatiskt läser du lite i taget och memorerar mycket bättre. Jag vet! Jag är bäst./miss

Begäran

Varför i helvete ska det alltid bli så att när jag får det jag vill ha är det alltid något fel på det. En buckel där, En för kort, En för lång, En för tjock, en för smal, en för kåt, en för lam?! Förtjänar jag inte det bästa?(jOo, det gör jag) Och varför ska jag alltid fyllas upp av hopp om det perfekta, när det aldrig kommer att komma om det går i den här takten.
Kära gud i himlen ge mig den perfekta kuken, den ska bara användas till dom perfekta bruken. Kära gud jag ber! Jag orkar inte pulla mer.

/miss.(kåt)W

NEJ!

Tiden rinner ur mina händer. Helgen har varit så mysig att jag helt har glömt bort tiden. NU FINNS DET KNAPPT NÅN TID KVAR FÖR ATT PLUGGA! En dusch, på med lattemaskinen, och sen ska jag slå upp skolböckerna. /Miss

För att lära känna miss World lite bättre:

Jag har:

(x) snott den här listan
(x) tittat rakt in i ögonen på den jag älskar
(x) rökt flera cigaretter
(  ) rökt en cigarr
( ) varit hög
(x) varit full
(x) hånglat/kysst någon av samma kön
(x) varit kär
(  ) blivit dumpad
(x) dumpat någon
(  ) fått sparken
(  ) varit i ett knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
(  ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
(  ) gått på blinddate
(x) ljugit för en kompis
(  ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
(x) legat med en medarbetare
(x) sett någon dö
(  ) varit kär i en av mina internet kompisar
(  ) varit i Kina
(x) varit i London
(x) flygit [med flygplan]
(  ) spytt i en bar
(x) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
(x) åkt snowboard
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
( ) varit kär i någon som är kär i en helt annan
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(  ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(  ) lekt uppklädd(om man är uppklädd är man väl det och låtsas inte?)
(x) hoppat i en lövhög
(  ) åkt släde
(x) fuskat när du spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat på skolan/jobbet
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på solnedgången
(  ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(  ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(  ) tagit hand om ett råddjur/en get (ko?)
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
(x) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
(  ) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(  ) ifrågasatt mitt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar
(x) gråtit mig själv till söms
(  ) lekt tjuv och polis
(x) sjungt kareoke
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(  ) skrivit ett brev till tomten
(x) dansat i regn
(x) blåst bubblor
(x) fått en önskan inslagen
(x) kysst en spegel
(x) limmat fast min hand i något
(  ) fastnat med tungan i metall
(x) suttit på ett tak
(  ) burit fula/annorlunda kläder för att se vad dom i skolan säger
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) drömt att jag har haft sex med en/flera vän/vänner
(x) pratat med en främling i mer än 5 min
(  ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangent bordet

Nu vet ni lite mer om mig, kul för er. /Miss. W


Inget bra

Jag fryser, är trött, för korkad för plugg och hungrig.
Livet är underbart, tycker ni inte?/
copo

Skvallra mera!

Ååh, visst är det underbart med skvaller? Just nu sitter jag med en latte i handen på ett internetcafé inne i stan. Är lite rädd att någon ska kika över min axel och se att det är just jag som skriver på denna blogg, att det är jag som är miss. World. Så för säkerhets skull har jag på mig de största solisarna och döljer munnen bakom min stora kaffe kopp..
Hmm.. Vart ska jag börja?

Minns ni fröknarna Piff&Puff som jag berättade om i all hast här nyligen?
Jo, som rykterna går så har fröken Piff blivit dumpad av sin lite för många år äldre kille för en yngre tjej med långa slanka ben och stark kajal som håller till vid Östermalms trakterna. Fröken Piff måste ju såklart vara förkrossad, men det är nog ingen som rikitgt bryr sig om. Inte ens fröken Puff.

Fröken Puff har nya, dyra boots. Som rykterna går har hon snattat dom, usch och fy och blä! Man vill verkligen inte ha en snattare i sin bekantskap. Hellre att man är bästis med en Get än en snattare. Och för att krydda upp våran vardag med extra glans har fröken puff gjort abort(smutsigt,smutsigt,smutsigt gjort) samtidigt med fröken piff! USCH FY OCH FÖRFAN! Inte konstigt att fröken piff blev dumpad! Hon och äckel-puff sitter ju nästan ihop.

Slems vän Kall hade offentligt sex med en stackars oerfaren.. 94a!!!!! Jag ryser av bara tanken att mogna män som honom juckar emot en stackars .. hur gammal kan hon vara? 13 åring! Stackars barn. Hoppas dom hade skydd.

Fröken Tutt som byter kille lika ofta som hon byter lakan gjorde graviditetstest i skolan. Stackars Ninni som var tvungen att hålla i koppen hon kissade i. Fröken Tutt var inte gravid, men har hon inte tänkt på att efter så många gånger hon har haft sex oskyddat och aldrig blivit gravid så kanske hon är impotent eller nått? En vanlig människa skulle ha varit smäll-gravid vid det här laget.

Min och Copo's nära vän NuttTutt (haha, bästa smeknamnet) har blivit tillsammans med en riktigt Prins. Eller han var en riktig groda innan NuttTutt la tassarna på honom. Efter första kyssen så förvandlades han till en Prins.. Eller?

Rykterna tar aldrig slut, men dock tar dator tiden här på cafét det. Ha det bra nu så ses vi snart igen med en Cosmopolitan i handen eller varför inte en vanlig Cider?/ Miss. World.


all i really want is you

Ibland har jag svårt att tyda blogg-inlägg.. Copos förra var mycket svår att tyda, men efter att jag tänkte efter två tre gånger förstod jag precis.. Ibland tänker vi likadant Copo!

//
image2

Don't act like you don't know.

Jag har så svårt att tyda blickar. Jag har svårt att veta om jag inbillat mig eller om han faktiskt tittat på mig, dragit på munnen. Av vad? Av tycke eller avsmak? Det är fan omöjligt att veta och låter för självgott för att våga fråga någon.
Jag märker när någon tittar på mig men kan verkligen inte veta vad som försigår i dennes tankar just då. So, tell me H: Vad tänkte du?
Jag behöver lite hjälp med det, du är omöjlig att läsa av! Eller så var det bara jag som såg allt lite..suddigt. Jag såg allt ur fågelperspektiv, men jag är helt säker på att du sökte min blick, frågan är fortfarande: Varför?
No offence.

/C


Jag har varit i alla städer, letat efter dig.

Why do birds suddenly appear everytime you are near?
Why do stars fall down from the sky, everytime you walk by?


Ja, säg mig det, säg mig det.

Och för att clear things up så är denna text inte riktad mot varken Tr eller N eller A. Eller A-killen heller för den delen. Utan det är en liten liten textremsa bestående av sockersöta ord, vilket jag borde få applåder för eftersom jag egentligen inte gillar sådant trams. Det är känslan jag vill ha, den är ju så härlig. Well well, så länge nöjer jag mig lätt och slätt med mina underbara vänner och härligt höstmys. Pusspusspusspuss på det!


//

trots illamåendet ..såå!

Jaoo, trots mitt grova illamående så tänker jag berätta hur hösten hetaste fest gick till, för ni stackare som inte var där. Dock är min tolkning inte som alla andras, efter som jag fysiskt var väldigt närvarande med psykiskt var långt åt helvetet borta:

Vi alla, vi var en hel del folk och alla var underbara, höll till i en lokal i centrum. Det koncumerades en hel del alkohol tidigt på kvällen eftersom jag och copo var tidigt på festen(eftersom vi hade ordnat den, för vi känner ju till ordspråket fina kommer alltid sist. Och, ja, vi kommer alltid sist, i alla lägen förutom just igår.). I början var det bara ganska irriterande människor där, men efter några drinkar var dom helt underbara dom med. När festens roligaste gäster kom (där bla mr.PBB och copos kära rödtott Tr, i know you love him innerst inne. Jag hörde till och med att det sa klick när i första ögonkastet. Varför skulle han annars sjunga för dig? Även om låtvalet inte var det bästa..) var jag redan full och jag har bara svaga minnen av vad som hände innan jag senare på natten gjorde det en partyprinsessa som jag måste göra, men måste göra det tyst så att inte folk i ens närhet äcklas. Jag gjorde det dock inte tyst, men hetingar som jag kan göra felsteg dom med. Jag spydde. Och jag är så glad för att jag har copo, hon är den bästa vännen man kan önska sig.. Nu när jag tänker efter undrar jag lite om jag fick spya i håret, men jag har för mig att ingen nämnde att jag luktade spya.. Efter det var det bara att dricka mera drinkar så var jag i hamn igen. Jag hade roligt, så mycket jag kan minnas. Och jag gjorde bort mig(som vissa kallar det) med mening. Folk skrattade inte åt mig utan med mig. Och vad roligt det var. Tyvärr kan jag inte nämna några detaljer, eftersom jag inte minns några. Sorry.

Nu ska jag ta och vila lite, äta lite glass och planera nästa party till nästa helg. Synd för er som missar det. Jag kommer inte missa det, Copo kommer vara där och för hoppningsvis Tr.&mr.Pbb.

Och Copo, det är OK. Om Tr. hade varit lite snyggare så hade jag nog också blivit kär i honom. Ni är så perfekta tillsammans! Och till er andra, kom ihåg: Life will smile for you om du bara ler tillbaka. Jag ler så att mitt ansikte nästan spricker och vem vill inte leva mitt liv?

/miss.World


I'm so done.

Tillägas bör kanske att jag igår såg N. Jag blev så chockad att jag för några hundradelar trodde att jag skulle dö, tappa andan eller något. Sedan löste det sig. Jag tror att det var slutspurten för vårat allt för krånliga och konstiga förhållande. I alla fall slutspurten för mig. Nu vet jag att jag inte ens en liten gnista fortfarande brinner. I'm so done with him.

//C

Rödtottar, rykten och vodka.

Inom loppet av ca en månad har jag fått uppleva tre helt olika människor och personliheter med en likhet: Hårfärgen. I detta fall är den röd. Hur kan tre människor som är så jävla olika vara så lika?
T.ex:
Låt oss kalla den första för Tr. Denna kille var mycket rolig. Fick alla att skratta och hade en störtskön röst. Jag skulle lätt kunna bli kär i honom om det inte vore för att han, tyvärr, inte alls ser bra ut. Och ja, utséendet är inte allt och yadayada. Vet ni vad mitt svar på det är? Cut the crup goddamit, för det gör det fan visst det!

Nummer två kan vi kalla för Rabbit. Namnet säger förmodligen det mesta, det är svårt att se skillnad på R och en kanin när R skrattar. Sorgligt men sant. Jag har inte fått något vidare omdöme om R, men han verkar vara rätt snäll.

Tredje killen kan vi kalla för..tja, varför inte för Kev? Haha. Kev har väldigt mycket fräknar, citrongula tänder och är väldigt tystlåten. Han hade en hopplös crush för Miss.W och hajade inte ens vinken när hon ignorerade honom totalt. Alla dessa pojkar alltså, men det är såklart helt förståerligt.

Okej, det var första ämnet. De är inte alls lika, inte på något sätt, men det är allt bra skumt att man stötte ihop med tre små rödluvor på så kort tid.

Nu till nästa. Rykten. Vem vill inte höra de senaste, färskaste nyheterna om, tja, egentligen vem som helst? Okej, här är grejen. Nu har en person, som inte alls var närvarande på tillställningen igår frågat: "Hade du kul med Tr igår?"  Herregud. Alla har fått för sig att jag är helt nerkärad i honom nu, vilket inte alls är sant. (Och då kanske du nu tänker: Men herregud människa, varför lägger du ner tid på att skriva om honom då? Get a life, biatch!) Well well, ville att ni skulle ha det helt klart för er. Och nej, det är felaktigt att mina ögon lyste när jag tittade på Tr. Det är en ren lögn, för det gjorde dom (förhoppningsvis) inte. Men ifall de gjorde det är det endast pågrund av mängden alkohol jag hällt i mig under kvällen, vilket inte var så lite. Det, och inget annat.


//C

Och så var det måndag igen

Helgen har varit fantstisk! Ett sjudundrande festande och gud så bakis en människa kan vara efter två dygn full.. Mår illa som fan!
Nu ska ni dock få se vad jag gör på lektionerna i plugget, jag älskar skolans skrivböcker!




jag gillar honom bara lite.



5 önskningar:

MIna fem önskningar för dagen är:

- Att min über snygga, splitter nya ipod mini video ska komma hemskickad snart. Det är något som saknas när inte den finns här!
- Att jag kanske ska sluta bli så blyg inför andras föräldrar, och att mr. PBB ska sluta vara så blyg inför mina.
- Att dom hemska töntarna ska låta mig vara ifred någon gång! Särskilt en som har varit efter mig sedan mellanstadiet. Jag får rysningar bara jag tänker på dig, leave me alone!
- Att få lite tid för en efterlängtad utlandsresa med Copo
- Att min fest till helgen ska bli riktigt lyckad, men jag behöver förstås inte oroa mig. Mina fester går alltid utmärkt till!

allt för mig ikväll, dags att plugga lite C-språk. Kinesiska är inte alltid lätt! /miss. world

Afraid? There is no need to be.

Up and down here we go! Har just ätit lite mysig frukost, är trött som fan och ska snart bege mig mot ett ställe som flyger bort människor till helt andra ställen än var de bor just nu. " Flyger bort ", förstår du?

Snart, snart ska jag se till att hitta honom, med stort H. Undrar vem det blir.
Kommer han vara kort eller lång? Lång, helst, eller mellan.
Kommer han ha mörkt eller ljust hår? Just nu lutar det mer åt brunt-hållet.
Kommer han vara smal eller tjock? Jag gillar smalare killar, Miss.W föredrar lite halvmulliga sådär.
Kommer han kolla på Buffy och Vampyrerna? Nej, nej nej. Big no no.
Kommer han vara äldre eller jämnårig? ** år och uppåt.

Vem är det? Well, well, det återstår att se, amigos.

//C

Från size 0 till size 4. Uppdrag slutfört

Ja går rakt på sak: Jag är skakad!
Jag är chockad, skakad och road av dessa uttalanden om min nya kroppsform. Ja, kanske jag har gått upp ett par kilon, och nej det är inte för att jag är gravid. Kära vänner, man måste gå upp i vikt för att passa min vinterkappa, och du ser blek ut i de morderna gråa stickade koftorna om du väger under 40 kilo. Jag har passerat 40 kilo-gränsen nu, och min läkare hoppar och hurrar. Jag med, jag känner mig vintermysig. Jag är vacker både tjock som smal. Så därför ska jag svara på frågorna som har hoppat upp lite här och var:

- Nej, jag har inte gått upp i kilon av p-pillren.
- Nej, jag är inte gravid och nej, jag har inte precis gjort en abbort.
- Nej, jag har inte frossat i Pommes.
- Nej, jag har inte problem med att gå eller att röra på mig.
- Nej, mitt sexliv har inte upphört.

Inte nöjda? Ställ en fråga då i kommentarerna!
//miss.World

Leka livet non-stop.

Livet flyter verkligen på, jag genomlider alla tråkiga dagar, alla roliga dagar, alla dagar då man känner sig kärleksfull, alla dagar då man har PMS och mest vill döda alla som kommer i ens närhet, dagarna då man är fullkomligt lycklig utanpå och inuti och alla dagar man är jävligt ledsen med eller utan anledning.
Idag har jag i alla fall motionerat väldigt mycket, vilket kan ses som en både för-och nackdel.
Fördel: Hejdå hundratals kalorier, hej bra kondition!
Nackdel: Efter mycket möda och stort besvär är man så hungrig så man måste äta. Mcdon..nej, såklart menar jag att jag åt en meny bestående av Oxfilé, klyftpotatis, bearnaisås, vitt vin och alldeles för god dessert. Alltså får man säga hello till alla tusentals kalorier man nu lagt på sig.
Livet är verkligen som en cirkel. Men nu måste det fan hända något, för jag är trött på att trampa runt, runt på samma stigar. En riktigt rolig händelse, lite action för fan! Det skulle jag då inte tacka nej till.


/C

första ? av miss.world

Alltid när man är på topp blir smällen när man hamnar på den normala nivån igen (som för min del också är väldigt hög. Är man född bortskämd så är man). Varför? Varför finns dessa män som kan krossa hela en själv när de inte ringer. Och när dom inte ens ger en en blick för mycket. Jag vet att jag kan få bättre, jag kan få det mesta. För när jag vill ha något, då tar jag det. Och det med lätthet. Har du gått ur mitt grepp nu på mindre än 24 timmar. Och varför undrar jag ens? Du har ju bara inte ringt på några timmar, varför bryr jag mig? Håller jag faktiskt på att bli det verbet som jag har lovat mig själv att aldrig bli? Jag kan få allt, jag borde egentligen ligga och prata med någon annan än dig, mr.Pbb, just nu. Ligga och fnittra och trollbinda som bara jag kan. Få dom att säga att jag är så speciell, för det är jag. Jag är unik. Det kanske du också är?
   Vi är så lika mr.Pbb. Och det kanske är just därför jag ligger här och bara väntar på att du ska ringa, smsa eller vafan som helst! Jag håller ingen mer kär än mig själv (Förutom Copo, förstås) och nu kommer du och är nästan som en kopia av mig fast av manligt kön. Är det därför jag ligger och trånar. Nej, nu måste jag ringa något ex, någon tillgänglig. För jag vägrar VÄGRAR att bli.. Ja, du vet.
/miss.w


OHYEY! Miss. World är på TOPP!

Ja, kära vänner och underståtar. Visst har jag inte skrivit på ett tag, men det är för att jag har varit fuuullt upptagen med:

- mr.Pbb, det är ju fan pinsamt så lång tid jag har hållt mig kvar vid en man.
-
Shoppa med pappas heliga kort, eller hm, det där var Copo som har gjort!
- Gett min underbara, maravilloso copo för LITE kärlek. Detta ska det bli ändring på.
- Ännu mera mr.Pbb.....
- Sluta röka, host..
- Försökt få mitt hår att se så plastigt ut. Nej, jag har inte extensions, sluta vara så avundsjuka!
- Supit mig både lullig och redlös. Ohyes.
- Fått höra både det ena och det andra om te.x  fröken Piff och fröken Puff. Fröken Puff kan man inget annat än hata, Men fr. Piff är faktsikt helt OK ibland.
- Försöka kräva tillbaka min musik från fröken Tutt.
- Plugga och fått nästan högst betyg i hemskaste ämnena, Obs! Nästan.
- Gått på premierer och fnissat åt alla ovärldsvana med min Copo och resten av patrasket.

Jag vet inte vad jag ska säga mera, förutom att imorgon blir det ett enda stort kalas för bara minminmin ära. Det känns underbart. Undrar vad jag får till mr.Pbb.. Jag måste faktiskt erkänna att om jag inte får nått av honom blir jag ytterst besviken! Jag är värd minst ett par chanel-örhängen

/The one and only, Miss.World


But when I look in the mirror I see sexy ass me

Helvete.


/C


Let's be friends.

I'm very sorry för att jag inte skrivit något på ganska länge. Ber om ursäkt då jag är helt övertygad om att du och du och du där, ja precis du, har gråtit dig till sömns varje natt på grund av dålig uppdatering. Nu blir det dock andra bullar.
Idag är dessa saker först på min kilometerlånga hatlista:
1. Fula människor. Kan de inte bara ha sopsäckar på sig så jag, som är så vacker slipper se dessa monster. Tehe.
2. Snygga männsikor. Inga förutom mig och Miss.World får vara snygga. Eller, det är klart, det är det oerhört få (läs:ingen) som är, men i alla fall.
3. Tjejiga män. Vad är detta? Hur kan ni, flickor/ tjejer/jäntor/kvinnor tycka det är helt OK om en pojke/kille/gosse/man sminkar sig eller gillar att shoppa mer än dig? Huha, är det bara jag som ryser av tanken?

Nu märker jag att mitt dåliga humör börjar skifta lite mer i uruselt så kan jag med glädje förtälja: Miss.World har fått Mr.PBB att tappa andan. Jag tror inte det är så lång tid kvar tills stjärnorna verkligen börjar skina. Och då menar jag verkligen skina, lika klart som efter att en kaffekopp blivit diskad av Yes. Detta bådar gott.


/Copo


RSS 2.0